• (+40) 721.655.681
  • Str Pescarusilor 1, Sat Nisipari, Com. Castelu, Jud. Constanta

Făină de cânepă (natural) – 400 g

14,00 lei

Făina de cânepa PURA NATURAL este obținută prin măcinarea și cernerea șrotului rezultat din presarea la rece a semințelor de cânepă.

  • Ingredientele provin 100% din agricultura autohtonă
  • Făina de cânepă PURA AGRO este un aliment cu valori nutriționale deosebite. Este foarte bogată în proteine, fibre vegetale, acizi grași esențiali Omega 3 și Omega 6.
  • Nu conține carbohidrați sau gluten
  • Întrebuințare. În cereale și deserturi, pentru copt și gătit, pentru a rafina sosurile; pentru stabilizarea supei și sosurilor

Cantitate: 400 g

* Prețul conține TVA
Taxă de transport – 25 lei (în toată țara).
Pentru comenzi de minim 200 lei transportul este GRATUIT!

Stoc epuizat

Descriere

Făină de cânepă – produs natural, cu proteine superioare din punct de vedere calitativ, oferă energie maximă.

Beneficii ale consumului de făină de cânepă

  • Făina de cânepă este indicată în alimentația vegetarienilor și pentru celiaci. Nu conține gluten și suplinește foarte bine lipsa cărnii datorită conșinutului de proteine și a prezenței aminoacizilor.
  • Este indicată și în alimentația diabeticilor. Făina din semințe de cânepă are un index glicemic mic (datorită conținutului scăzut de carbohidrați) fiind în același timp foarte nutritivă.
  • Ajută la îmbunătățirea memoriei. Lecitina conținută ajută în perioadele de solicitare intelectuală intensă.
  • Tulburări cardiovasculare – Acizii grași omega 3 reglează nivelul colesterolului și al trigliceridelor iar raportul ideal dintre cei doi acizi grași polinesaturați (omega 3 și omega 6) este eficient în reducerea tensiunii arteriale
  • Bogată în vitamine și minerale, este indicată în dieta sportivilor si a persoanelor cu un stil de viata activ.
  • Ingredientele provin 100% din agricultura autohtonă

Mod de utilizare

Făina de cânepă poate fi amestecată cu alte făinuri în reţetele de pâine, turte, covrigei, crackers, biscuiţi săraţi sau pentru a face deserturi sănătoase. Se folosește și pentru sosuri sau amestecată cu iaurt, lapte sau miere.

Mod de păstrare

A se păstra la loc uscat și răcoros, protejat de razele soarelui. După deschiderea ambalajului, păstrați produsul în frigider.

Produsul nu este modificat genetic și este vegan. Nu conține gluten, nu conține conservanți.

Descriere

Faina de cânepă este turta de semințe de cânepă (produsul secundar de presare la rece după obținerea uleiului de semințe de cânepă) măcinată și cernută prin diferite ecrane, rezultând un produs final cu concentrație proteică mare. Este o făină proteică foarte des folosită de sportivii de performanță.

  • Nu există alți aditivi, arome sau procese chimice utilizate în crearea produsului nostru final, făină de cânepă.
  • Pe lângă faptul că este fără gluten, făina de cânepă are un nivel de carbohidrați destul de scăzut. Aceasta este o combinație câștigătoare pentru gătit sănătos al produselor de patiserie sănătoase. Mai ales când avem în vedere și conținutul uimitor de fibre și conținutul de minerale din făina de cânepă.
  • Făina de cânepă Pura Agro este presată la rece pentru a ne asigura că produsul alimentar final este cât se poate de natural și curat. În plus, făina noastră de cânepă este crudă ( nu se folosesc temperaturi ridicate la producerea ei), 100% românescă și non-OMG.

Făină de cânepă – calități deosebite

Ce face proteina din făina de cânepă atât de specială și de ce ar trebui să adăugăm făină de cânepă sau praf de proteină de cânepă când coacem la cuptorul nostru și alte rețete?

Făina de cânepă este atât de specială pentru că proteina ei conține toți cei 20 de aminoacizi cunoscuți. Asta inclusiv cei 8 aminoacizi esențiali și 2 semi-esențiali (EAA) pe care organismul nostru nu îi poate produce. Proteinele sunt considerate complete atunci când conțin toți cei 9 aminoacizi esențiali într-o cantitate și un raport suficient pentru a satisface cerințele proteice ale organismului.

În plus, energia pe care o obțineți este impresionantă în comparație cu alte alimente. De exemplu, știați că semințele de cânepă au o digestibilitate generală mai mare decât soia sau orezul?

Este evident  faptul că proteinele din făină de cânepă sunt extrem de digerabile. Ele sunt formate din cel mai bun tip de proteine. Anume, cele mai apropiate de tipul de proteine ​​găsite în sângele uman. Este vorba despre Edestin. Edestinul ajută digestia și este coloana vertebrală a ADN-ului celular uman. Proteina din semințele de cânepă este compusă din aproximativ 65% Edestin. Proteina rămasă este albumina, o altă proteină globulină de înaltă calitate similară cu cea găsită în albusurile de ou. Făina cu proteine ​​de cânepă este aditivul proteic ridicat pentru multe aplicații de coacere.

Informații suplimentare

Produs

Natural

Valori Nutriționale

Valori Nutriționale (la 100 g de produs):

wdt_ID Descriere Valori
.comment-text table:not(#wp-calendar):not(.variations) th, .text-page table:not(#wp-calendar):not(.variations) th, .comment-text table:not(#wp-calendar):not(.variations) td, .text-page table:not(#wp-calendar):not(.variations) td { padding: 5px 20px; font-size: 15px; }table.wpDataTable td.numdata { text-align: right !important; }

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Abonare <span> newsletter </span>

Abonare newsletter