• (+40) 721.655.681
  • Str Pescarusilor 1, Sat Nisipari, Com. Castelu, Jud. Constanta

Forța noastră constă în valoarea pe care o atribuim filozofiei organice, pe care am prețuit-o dintotdeauna.

Am ales să fim verificați și certicați organic de un for independent cum este Austria Bio Garantie, cel mai important organism de certificare din Austria și recunoscut international. Pentru obținerea, certificarea și comercializarea produselor ecologice care poartă etichetele și siglele specifice, producătorii trebuie să parcurgă un proces strict ce trebuie urmat întocmai, pe toată traictoria produsului.

Aceste cerificări sunt aprobate de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale în vederea efectuării inspecției și certificării produselor agroalimentare ecologice pe teritoriul României, în conformitate cu art. 27 al Regulamentului (CE) nr 834/2007 și prevederile Ordinului ministrului agriculturii și dezvoltării rurale nr 895/2016.

Toate produsele noastre sunt marcate cu însemnul calității superioare al acestui organism important de inspectie si certificare, RO ECO – 18. Armonia și pasiunea angajaților noștri, care lucrează cu atenție și dăruire, garantează calificarea și încrederea de care se bucură compania noastră.

Cea mai cunoscută siglă pentru produsele BIO este cea sub forma unui dreptunghi verde, în care apare o imagine stilizată a unei frunze, conturată de 12 steluțe. Aceasta este sigla BIO folosită de statele Uniunii Europene, este obligatorie pentru produsele alimentare preambalate și este însoțită de indicarea locului de producere al materiilor prime agricole, codul organismului de inspecție și certificare, precum și mențiunea „Agricultură UE” (UE Agriculture) sau „Agricultură din afara UE” (Non-EU Agriculture).

Consumatorii care cumpără produse cu sigla națională și logo-ul comunitar pot avea încrederea că cel putin 95% din ingredientele produsului au fost obținute în conformitate cu metoda de producție ecologică si produsul respectă regulile de producție ecologică.

Datorită căutării constante a materiilor prime de calitate superioară și a controlului calitativ meticulos, Pura Agro oferă companiilor și clienților uleiuri 100% din ingrediente ecologice, produse în România.

 

Certificat DSV - Pura Agro

Pentru a ajuta la dezvoltarea agriculturii ecologice încercăm să promovăm conceptul de agricultură ecologică în vederea conștientizării consumatorilor de avantajele consumului de produse ecologice. Astfel, aceștia pot oferi un preț mai mare pentru produse curate, a caror calitate este garantată de un sistem de inspectie și certificare.

Rolul sistemului de agricultura ecologica este de a produce alimente mai curate, mai potrivite metabolismului uman, în deplina armonie cu conservarea și dezvoltarea mediului. Scopul principal este producerea de produse agroalimentare proaspete si autentice, care sa respecte factorii naturali si de mediu.

Pura Agro își respectă promisiunea de a produce cele mai sănătoase uleiuri și făinuri, atât bio, cât și naturale, prin folosirea celor mai moderne și mai eficiente tehnici de producție.

Abonare <span> newsletter </span>

Abonare newsletter