Descriere
Făina de nucă PURA BIO este obținuta prin măcinarea si cernerea turtei rezultate din presarea la rece a miezului de nuca ecologic.
- Făina PURA BIO păstrează gustul deosebit al miezului de nucă și conține cu 50% mai puține grăsimi decât nucile în sine.
- Făina de nucă este o excelentă sursă de proteine, fibre și minerale. Ea este bogată în potasiu, fosfor, magneziu, fier, zinc, vitamina B6, A și E.
- Ingredientele provin 100% din agricultura autohtonă
- Este un produs certificat ecologic si nu conține coloranți, conservanți sau aditivi.
- Produsul nu este modificat genetic, este vegan, fără gluten, fără conservanți.
Beneficii
- Făina de nucă este indicată în alimentația vegetarienilor și pentru celiaci. Nu conține gluten și suplinește foarte bine lipsa cărnii datorită conținutului de proteine și a prezenței aminoacizilor.
- Utilizarea regulată a făinii de nucă poate regla nivelul colesterolului și reduce riscul diabetului.
Utilizare
Cu un gust delicat și un conținut excelent de proteine și fibre, făina de nucă se poate folosi în combinație cu alte făinuri pentru prepararea diferitelor prăjituri, biscuiți, tarte dar și direct în muesli, iaurt, lapte și alte gustări sănătoase.
Este un produs fără gluten , recomandat în alimentația celiacilor, dar și a veganilor, tinerilor, sportivilor și a seniorilor.
Mod de păstrare
A se păstra la loc uscat și răcoros, protejat de razele soarelui. După deschiderea ambalajului, păstrați produsul în frigider.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.