• (+40) 721.655.681
 • Str Pescarusilor 1, Sat Nisipari, Com. Castelu, Jud. Constanta

Vă aducem sănătatea direct
din mijlocul naturii

Pura Agro răspunde prin produsele sale provocării supreme a zilelor noastre – aceleași nevoi nutriționale ca acum mulți ani, dublate însă de un stil de viață mai puțin activ, chiar sedentar.

În continuare căutăm simplitate și naturalețe într-o lume plină de alimente colorate, nesănătoase și nefolositoare.

De aceea ne dorim pentru semenii nostri alegeri corecte făcute zilnic, prin produse care stimulează, energizează și hrănesc organismul. Ne-ar plăcea ca uleiurile și făinurile organice Pura Agro să facă parte din ritualurile dvs zilnice de alimentație corectă și îngrijire și astfel să găsiți esența sănătății în natură și în roadele ei.

Despre noi
ltx-parallax-layer

Complexul Pura Agro

Scurtă prezentare video

Despre compania noastră

Folosim cele mai sănătoase semințe

Production

Produsele PURA AGRO, obținute cu grijă prin metoda lentă de presare la rece, contribuie la îmbunătățirea funcției corpului și la bunăstarea sufletului. Lucrăm cu meticulozitate pentru a păstra esența semințelor în timpul producției de ulei și ne propunem să răspândim faima resurselor naturale bogate din România.

 • Calitate superioară
  Calitate superioară
  Produse obținute fără tratamente chimice sau exces de căldură
 • Rapiditate
  Rapiditate
  Locație perfectă pentru a oferi livrarea imediată a produselor
 • Achiziție simplă
  Achiziție simplă
  Formalitățile vamale reduse , fără obstacole de transport
 • Consecvență
  Consecvență
  Prin department de productie performant și lanț de aprovizionare eficient
 • Trasabilitate
  Trasabilitate
  Urmărirea etapelor de achizitie, fabricare și livrare, conform normelor
 • „Zero deșeuri”
  „Zero deșeuri”
  Folosim toate produsele secundare generate în timpul producției.

Calitate și tehnologie

Din respect pentru clienții săi, PURA AGRO a implementat cele mai înalte standarde de calitate si tehnologie care se regăsesc în fiecare sortiment de ulei și făină BIO sau convenționale. Clienților noștri le oferim garanția unor produse de calitate și o colaborare profesionistă.

Extracția uleiului din semințe prin presare la rece

Tehnologia avansată a preselor la rece PURA AGRO ne permite să evităm tratarea chimică sau aplicarea excesului de căldură în timpul procesului de producție, uleiul păstrând integral toate elementele nutritive ale semințelor.

Uleiul extras este colectat în rezervoare din oțel inoxidabil în condiții de igienă desăvârșită. Alături de uleiul de semințe, făina de semințe este produsă simultan ca și produs secundar. Aceasta este depozitată în pungi vidate pentru evitarea contactului cu aerul.

Producție inovatoare

Povestea sâmburilor de struguri

La fel de nobil precum vinul, la fel de pur și curat precum pământul din care crește vița, la fel de sănătos ca natura care îi dă puteri, uleiul din sâmburi de struguri PURA AGRO își spune de acum propria poveste.

După mai mulți ani de cercetare, Pura Agro a dezvoltat o linie de producție inovatoare pentru obținerea valoroaselor semințe de struguri. Tescovina rezultată în procesul de vinificație si considerată un deșeu vegetal pentru cramele din România, acum este valorificată și transformată într-un produs considerat “elixir de frumusețe și sănătate”.

Tescovina proaspătă este preluată direct de la presele cramelor și durează mai puțin de 24 de ore până în momentul în care semințele procesate sunt ambalate în pungi vidate. Procesul de separare si uscare se desfășoară într-un mediu controlat care permite obținerea de sâmburi de struguri de calitate premium, netratați chimic.

Partenerii Pura Agro

Ne bucurăm să împărtășim principii și valori comune

Parteneri

Sigla Biogoodies Olanda
Lacerta Vinery
Sigla Vifrana
Domeniul Bogdan logo
lIFE LOGO
BIO Catina logo
Abonare <span> newsletter </span>

Abonare newsletter