

Rețetă brioșe bio? Chiar e așa greu să gătești cu produse bio? Nuuu! Dacă aveți poftă de ceva bun-bun și ușor de preparat în același timp, vă prezentăm azi o rețetă gustoasă și sănătoasă, perfectă pentru o zi de toamnă. Ea poate deveni desertul sau gustărica preferată a întregii familii, așa că merită cel puțin o încercare, zicem noi.
Această făină de nucă și acest ulei de nucă fac ca această rețetă brioșe să aibă o savoare foarte rar întâlnită. Să folosești produse bio de la noi pare să fie din ce în ce mai mult o idee bună, nu-i așa? dacă sunteți fani prosuse sănătoase, sigur o să vă placă mult și articolul nostru despre cătină, acest superfood prea puțin cunoscut.
Recomandarea noastră pentru o rețetă brioșe ca la carte
Acestea sunt ulei de nucă bio și făină de nucă bio, produsele noastre Pura Agro. Produse cu și din dragoste pentru natură, acestea reprezintă cel mai autentic gust al nucilor crescute organic, obținute cu grijă maximă pentru un produsul finit de calitate premium.
Pentru ma multe detalii interesante și importante pentru sănătate, puteți accesa mai departe secțiunea de blog a site-ului nostru.
Mai departe vă prezentăm o rețetă brioșe, cu gust delicios de nucă.
INGREDIENTE pentru rețetă brioșe
- 100 g făină simplă, cernută
- 100 g făină de nucă, cernută
- 3 ouă, bătute
- 3 lingurițe praf de copt
- 175 g unt topit și răcit
- 175 g zahăr închis la culoare, Muscovado
- 1 lingură ulei de nucă
- 1/2 linguriță extract de vanilie.
PENTRU DECOR
- Crème fraiche cu grăsime, aproximativ 6-8 linguri, plus extra pentru servire.
- 8 jumătăți de miez de nucă, evident produse bio, dacă se poate.
Rețetă brioșe – PREPARARE
- Adăugați toate ingredientele pregătite într-un castron.
- Amestecați timp de aproximativ 2 minute.
- Puneți amestecul în 8 forme de mini brioșe – pentru cele mai bune rezultate folosiți formele de silicon.
- Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C timp de 20 de minute.
- Lăsați brioșele să se răcească în forme.
- Întoarceți-le cu capul în jos, astfel încât cea mai mică suprafață a fiecărei forme să fie orientată în sus.
- Scurgeți crème fraiche-ul într-o cârpă albă curată sau într-o sită, pentru a scăpa de o parte din lichid.
- Puneți câte o lingură de creme fraiche deasupra brioșelor.
- La sfârșit ornați cu câte o jumătate de miez de nucă.
- Serviți cu mai multă crème fraiche, dacă vă face plăcere.
Delectare maximă!!!