• (+40) 374.075.007
  • Bd. I.C. Brătianu 250, clădirea C3, Constanța, România
  • Luni-Vineri 8:00 - 17:00

Făină din sâmburi de struguri BIO – 400 g

29,00 lei

Făină din sâmburi de struguri BIO este un supliment alimentar foarte sănătos, cu proprietăți antioxidante. Este o făină 100% naturală, folosită în principal pentru  suplimente alimentare, alimente cu efect benefic pentru sănătate și produse cosmetice.

  • Produs 100% natural, obținut din semințe de struguri după ce uleiul a fost extras folosind un proces de presare la rece, doar prin presare mecanică
  • Făina din seminte de struguri este un produs antioxidant, antiimflamator si vitaminizant
  • Sursele din care provine materia primă atent selecționată sunt sigure și nepoluate
  • Nu conține carbohidrați sau gluten

Cantitate: 400 g

* Prețul conține TVA
Taxă de transport – 25 lei (în toată țara).
Pentru comenzi de minim 200 lei transportul este GRATUIT!

Descriere

Făină din sâmburi de struguri BIO – produs premium, certificat ecologic de către Austria BIO Garantie (RO-ECO-018). Sâmburii de struguri folosiți la producerea făinii provin exclusiv din culturi certificate ecologic şi sunt 100% seminţe de origine românească.

Pura Agro vă oferă produse BIO de cea mai buna calitate!

Beneficii ale consumului de făină din sâmburi de struguri BIO

Caracteristica specială a făinii din semințe de struguri este valoarea sa ridicată a OPC (complexe oligomerice de proantocianidină – substanță vegetală cu efect antioxidant ridicat). În strânsă legătură cu resveratrolul, acestea sunt componente valoroase din plante naturale, care sunt foarte apreciate pentru acțiunea lor antioxidantă. Datorită OPC-urilor, extractul de semințe de struguri, în esență, poate ajuta la distrugerea radicalilor liberi din corpul dvs., permițându-vă să evitați bolile cronice și să încetiniți îmbătrânirea prematură. Proantocianidinele sunt apoi compuse din două tipuri majore care includ bioflavonoidele și polifenoli. Efectul antioxidant al oricărui produs poate fi exprimat prin valoarea ORAC (Capacitatea de absorbție radicală a oxigenului). Făina din semințe de struguri se numără printre produsele cu cele mai mari valori ORAC.

Îmbunătățește sănătatea digestivă, oferind organismului fibre de calitate care normalizează tranzitul intestinal.

Făină din sâmburi de struguri – utilizare:

Intern. Făina din semințe de struguri BIO își păstrează substanțele active în timpul încălzirii și, prin urmare, poate fi adăugată la produsele coapte (cum ar fi: prăjituri, pâine,chifle, pizza, batoane de cereale, prăjiturici gen biscuiți, biscuiți sărați, clătite etc.) pentru a adăuga arome, culoare și nutrienți suplimentari. Se poate consuma amestecată în iaurt, lapte, cereale sau in alimente preparate

  • Nu schimbă gustul final al produsului, deoarece are un gust neutru
  • Are o valoare calorică foarte scazută, fiind foarte indicată în diete. Se poate folosi în panificaţie amestecată cu făina de grau. Făină din semințe de struguri BIO nu trebuie să constituie mai mult de  4-5% din cantitatea totală a făinii folosite. Întrucât este o făină fără gluten, făina din semințe de struguri va crea adesea un produs ușor mai dens dacă este folosită în cantități mari. Acesta va adăuga un pic de textură de cereale întregi pâinii sau produselor gătite la cuptor, precum și ceva mai multă culoare.

Extern. În industria cosmetică pulberea din semințe de struguri este folosită pentru creme anti-îmbătrânire, creme anti-iritante, scrub-uri/exfolianți, măști, loțiuni, geluri și loțiuni tonice. Pentru creme de casă și măști se amestecă făină din sâmburi de struguri BIO cu apă, iar masca astfel formată va furniza antioxidanți puternici pentru a îmbunătăți starea de sănătate a pielii. Se lasă pe piele 20 minute sau se aplică de mai multe ori pe zi.

Valori Nutriționale

Valori Nutriționale (la 100 g de produs):

wdt_ID Descriere Valori

Informații suplimentare

Produs

BIO

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Abonare <span> newsletter </span>

Abonare newsletter