• (+40) 374.075.007
 • Bd. I.C. Brătianu 250, clădirea C3, Constanța, România
 • Luni-Vineri 8:00 - 17:00

Cele mai bune 6 alimente anti-aging

Cele mai bune 6 alimente anti-aging, după spusele …unora

 

Alimentele care te apropie de imortalitate. Vrei să arăți tânăr pentru toată viața? Atunci mănâncă alimentele potrivite.

„Când urmăm o dietă bogată cu o varietate de alimente de înaltă calitate, care conțin antioxidanți, grăsimi sănătoase, apă și diferite substanțe nutritive, corpul nostru își va arăta aprecierea prin cel mai mare organ: pielea noastră”, spune nutriționistul celebritatăților Karin Adoni Ben-David.

Și în timp ce produsele acționează, haideți să aruncăm o privire la ce anume combustibil ne oferă ele.

Vă vom prezenta în continuare câteva din dintre alimentele anti-îmbătrânire preferate de Adoni Ben-David și cum să le încorporați în dieta dvs.

 1.  Ardei gras roșu

  „Ardeii roșii sunt plini de antioxidanți și sunt bogați în vitamina C, ceea ce este benefic pentru producția de colagen”, spune Adoni Ben-David. „Sunt, de asemenea, bogați în antioxidanți puternici numiți carotenoizi, care sunt responsabili de culorile roșu, galben și portocaliu pe care le vedeți în multe fructe și legume. Puteți să feliați ardeii grași și să-i scufundați în hummus ca o gustare, să îi adăugați într-o salată sau îi gătiți la tigaie.”

 2.  Papaya

  „Acest fruct tropical delicios este bogat într-o varietate de antioxidanți, vitamine și minerale care pot ajuta la îmbunătățirea elasticității pielii”, spune Adoni Ben-David. „Papaya este bogată în vitaminele A, C, K, E, B, magneziu, calciu și multe alte vitamine și minerale sănătoase. Gama largă de antioxidanți din papaya poate ajuta, de asemenea, la daunele provocate de radicalii liberi. Un fapt mai fain despre papaya: mai conține o enzimă numită papaină, care oferă beneficii suplimentare anti-îmbătrânire. Adăugați acest fruct la smoothie-ul dvs. de dimineață „.

  Și uite așa: “ Oglindă, oglinjoară…cine e cea mai tânără din țară?

 3. Broccoli

  Speram să nu spună asta, dar a spus-o. „Broccoli este plin plin de nutrienți antiinflamatori și anti-îmbătrânire! Este bogat în vitaminele C și K. Mai mult, este plin de fibre și calciu”, spune Adoni Ben-David. „După cum știți, corpul nostru are nevoie de vitamina C pentru a produce colagen, proteina principală din piele care îi conferă rezistență și elasticitate. Mănâncă-l crud, gătește-l la abur și amestecă-l într-o salată.” Cum vrei TU!

 4.  Nuci

  „Multe nuci sunt o sursă excelentă de vitamina E, care ajută la repararea țesutului pielii și ajută la umiditatea pielii, protejând-o în același timp împotriva radiațiilor UV dăunătoare de la soare”, spune Adoni Ben-David. „Vitamina E este, de asemenea, cunoscută pentru că ajuta la întărirea membranelor celulelor pielii și poate oferi o strălucire frumoasă pielii noastre. Aruncați câteva nuci peste salate sau mâncați o mână sub formă de gustare. Nu le scoateți pielea , pentru că unele vitamine sunt chiar acolo.

 5. Avocado

  Hmmm, place, place, place!
  „Avocado este bogat în acizi grași care combat inflamația, care ajută pielea să devină netedă și suplă. De asemenea, conține o varietate de nutrienți esențiali care pot preveni îmbătrânirea”, spune Adoni Ben-David. „La fel ca omega-3 care se găsește în somon, avocado sunt pline până peste cap de acizi grași care combat inflamația, care mențin sistemul imunitar în stare bună de funcționare. Ajută, de asemenea, atât mintea, cât și corpul să îmbătrânească cu grație. Adăugați fructele verzi în salate, pe pâine prăjită sau folosiți-l pentru a face o budincă sănătoasă. „

 6. Cartof dulce

  „Dacă te-ai săturat de cartofii albi plictisitori, apucă-te în schimb de cartofii dulci”, spune Adoni Ben-David. „Pentru că sunt plini de vitamina A – asta le oferă nuanța portocalie – ajută la combaterea liniilor fine și a ridurilor, revitalizând colagenul deteriorat. Păstrați lucrurile simple, punându-i la copt, apoi adăugați-le legume sau chili „.
  Acum că ai făcut cercetare, fuguța la piață. Și nu suferi prea tare dacă nu găsești papaya, se întâmplă frecvent. 😊

Abonare <span> newsletter </span>

Abonare newsletter