• (+40) 374.075.007
  • Bd. I.C. Brătianu 250, clădirea C3, Constanța, România
  • Luni-Vineri 8:00 - 17:00

Rețetă de pâine cu făină de cânepă

AZI VĂ FACEM POFTĂ CU O PÂINE CU FĂINĂ DE CÂNEPĂ, FOARTE SĂNĂTOASĂ ȘI GUSTOASĂ!
Noi am încercat-o și vi-o recomandăm cu drag 😍

Pâine cu făină de cânepă

Ingrediente:

  • 1000 g făină de grâu;
  • 150 g făină de cânepă PURA NATURAL;
  • 100 ml lapte/ lapte vegetal
  • 500 ml apă călduță;
  • 1 pliculeţ drojdie praf;
  • 1 linguriţă de sare;
  • 1 linguriță de zahar;
  • 2 linguri ulei de cânepă PURA NATURAL;

Mod de preparare:

Făină de cânepă PURA NATURAL se amestecă cu făina de grâu și se se adaugă drojdia cu zahăr și puțină apă caldă. Se lasă la dospit 5 min, apoi se frământă bine adăugând treptat amestecul de apă călduță, lapte și sare. La final se adaugă uleiul de cânepă PURA NATURAL și se încorporează în aluat. Se lasă la dospit 10 minute, apoi se pune în tavă și se mai lasă la dospit încă 10 minute. Pentru coacere este nevoie de 50 min la 180 de grade.

Poftă mare!

„Prin adaosul făinii de cânepă, pâinea e mai sănătoasă. Îmbunătăţeşte memoria prin prezenţa lecitinei şi a acizilor graşi Omega 3 şi Omega 6, îi ajută pe cei care suferă de constipaţie prin fibrele conţinute care duc la un tranzit intestinal optim. De asemenea, întăreşte oasele şi ligamentele prin calciul conţinut“

Iulian Rusu , cercetator

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonare <span> newsletter </span>

Abonare newsletter